عرضه انواع لاستیک داخلی و خارجی
close button

سرگذشت کارخانه لاستیک‌سازی باشت

کارخانه لاستیک سازی که قرار بود در شهرک صنعتی خان احمد ساخته شود پس از گذشت چند سال، حال و روز خوبی نداشته و هنوز در مراحل ابتدایی باقی مانده و هیچگونه پیشرفتی نداشته است.

توجه به پیگیری طرح ها و پروژه ها جهت پیشرفت و افزایش شغل، و همچنین حرکت به سمت توسعه استان از وظایف مهم مسئولان بوده، که در این راستا باید اقدامات لازم جهت تکمیل و پیگیری طرح ها و پروژه های بر زمین مانده را رسیدگی کنند.

در همین راستا کارخانه لاستیک سازی خان احمد، واقع در شهرک صنعتی باشت، با وجود اینکه می توانست در کاهش آمار بیکاری و توسعه استان نقش مهمی داشته باشد، در شرایط فعلی، حال و روز خوبی نداشته و بعد از گذشت چند سال هنوز در مراحل ابتدایی باقی مانده و هیچگونه پیشرفتی نداشته است.

باید اشاره کردشهرک صنعتی خان احمد در مجاورت شهرستانهای گچساران و باشت قرار داشته. که این شهرستان ها دارای منابع بسیار غنی نفت وگاز بوده، و ۲۵ درصد نفت کشور را نیز استخراج می کند و قابلیت اجرایی شدن به پروژه های بزرگ صنعتی و معدنی در آنها وجود دارد.

در اسفند ماه سال ۹۵ کلنگ ساخت بزرگترین کارخانه لاستیک سازی جنوب کشور با حضور نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی، معاون وزیر صنعت، مدیرعامل شرکت گاز ایران، استاندار و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در شهرک صنعتی خان احمد باشت به زمین زده شد.

نماینده شهرستان های باشت و گچساران در اسفند سال ۹۵ گفت: مدت زمان اجرای این طرح براساس برآوردهای اولیه ۳۶ ماه اعلام شده و میزان تولید سالانه آن بالغ بر ۵۰ هزار تن خواهد بود.

فرماندار شهرستان باشت درباره آخرین وضعیت این پروژه گفت: مسئله کارخانه لاستیک سازی باشت که میتواند سبب اشتغال زایی و تاثیر بر اقتصاد استان داشته، در وضعیت فعلی به علت نبود فضای کافی نظیر زمین با توقف مواجه شده است.

سید مسعود حسینی افزود: پیمانکار طرح مذکور وظیفه دارد نسبت به تعیین تکلیف پروژه مذکور اقدامات لازم را صورت دهد، که البته با پیگیری های صورت گرفته بر مساحت این زمین افزوده شده است.

وی بیان کرد: در صورتی که پروژه کارخانه لاستیک سازی خان احمد به تکمیل و بهره برداری نرسد، طرح جایگزین یعنی احداث کارخانه اتانول را پیگیری خواهیم کرد.

در پایان باید اشاره کرد: برای راه اندازی طرح ها و پروژه هایی که قرار بوده، سرمایه گذاری و هزینه های زیادی صورت گیرد، باید در همان ابتدا مشکلات آن بررسی و حل شود، که در غیر اینصورت ادامه طرح ها و پروژه چون منجر به افزایش هزینه برای بیت المال می شود، اتلاف وقت و هزینه های اضافی خواهد بود، که به نظر می رسد پروژه مذکور به همین صورت باشد ومسئولان مربوطه باید جوابگوی مسئله عدم شروع پروژه کارخانه لاستیک سازی با گذشت زمان قریب به سه سال باشند.