فورد فوکوس با جدیدترین تایرهای هانکوک عرضه میشود
طی توافق انجامشده با شعبه اروپایی فورد و هانکوکتایر کره، این خودروساز برای تامین نسل جدید فورد فوکوس اکتیو از نسل سوم تایرهای ونتوسپرایم استفاده خواهد کرد.
دلیل انتخاب این تایرها، توانایی بسیار بالا در انتقال قدرت به چرخها و توازن عالی در راحتی، ایمنی و توان بالای یک خودرو کراساوور بوده است. بنابراین این تایرها خطترمز کوتاهی در سطوح خشک و تر خواهند داشت. طراحی چهارکاناله گل این تایر باعث شده است برای خروج آب و کاهش دما، این تایر بهترین توانایی را داشته باشد. بهاینترتیب با طرح استفادهشده در هر کانال پایداری خودرو در سطوح مختلف افزایش یافته است. بههمیندلیل کلوب خودروهای آلمانی ADAC این تایر را از بین ۵۱ محصول دیگر برگزیده و بهعنوان یکی از تایرهای مرغوب سال ۲۰۱۸ معرفی کرده است.
نسل پیشین این تایرها در سال ۲۰۱۶ توانسته بود جایزه نقطه سرخ طراحی را دریافت کند، بنابراین این احتمال وجود دارد نسل سوم تایرهای ونتوسپرایم نیز جایزه نقطه سرخ طراحی ۲۰۱۹ را کسب کند.