عرضه انواع لاستیک داخلی و خارجی
close button

پیرلی PZero جایگاه نخست در تست مجله evo

در تستی که توسط مجله ایوو انجام شد تایر پیرلی PZERO توانست با بهترین عملکرد نسبت به هفت رقیب مشهور دیگر جایگاه نخست را از آن خود کند.

مجله ایوو (evo) در طول تست تایرهای تابستانی خود،مقایسه ای بین تایرهای پیشرو و درجه یک موجود در بازار انجام داد و در نهایت پیرلی سری P Zero در برابر هفت رقیب مشهور دیگر از تولیدکنندگان تایرهای شرکت کننده در این چالش در صدر ایستاد.

در این چالش جنبه های کلیدی مانند فرمان پذیری، شتاب و ترمز تحت شرایط مختلف (مناطق مرطوب و حالت خشک) ارزیابی شدند. این آزمون شامل هر دو اندازه گیری عینی با عملکرد تایر اندازه گیری شده در یک محیط کنترل شده بود، آزمایشی روی لاستیک ها برای ارزیابی بازخورد راننده و احساس نحوه تعامل با ماشین و سطح حرکت انجام دادند.

پیرلی با حاشیه قانع کننده به عنوان برنده تست کلی درصدر این چالش ایستاد. پیرلی با به ثمر رساندن بهترین نتیجه به ویژه در جاده مرطوب، چشمگیر ترین تایر از نظر کلی بود. سریعترین دورها را می توان در جاده مرطوب و خشک انجام داد و شما می توانید حس خوبی از رانندگی با این تایر بدست آورید.

تست لاستیک این مجله با جدیدترین تایر سری P Zero در اندازه ۱۸ اینچ انجام شد. این سایز از سری است که فدراسیون بین‌المللی اتومبیلرانی(FIA) در فرمول یک مسابقات جهانی با پیرلی از سال ۲۰۲۱ به بعد استفاده می نماید. قطر رینگ این سری از تایرهای پیرلی از ۱۸ تا ۲۲ اینچ می باشد.